Feestje of bijeenkomst?

Petit Thai Kitchen Powngtong verzorgt ook buffetten en catering, zowel voor particulieren als bedrijven!
Wij kunnen op elk gewenste locatie de catering verzorgen voor u en uw gasten. Van heerlijke Thaise hapjes tot complete maaltijden, al dan niet in buffetvorm.
Interesse?
Neem voor informatie contact op met Powngtong via tel. 06-42335098 of per e-mail: info@powngtong.com
Restaurant-powngtong-reserveren
Compleet buffet bij restaurant powngtong

Compleet buffet

Wie thuis een feestje viert of gewoon lekker met vrienden wil eten, die kan voortaan ook een compleet buffet bestellen bij Powngtong. Wij kunnen voor u drie soorten Thaise buffetten verzorgen:
Buffet 1
Thaise gebakken rijst met Thaise omelet, gemarineerde Kipvleugeltjes in rode saus en twee hoofd gerechten met kip of varkensvlees en salade. U betaalt niet meer dan € 14,50 per persoon.
Buffet 2
Thaise gebakken rijst en noedels, Thaise omelet, gemarineerde Kipvleugeltjes in rode saus en drie hoofd gerechten met kip of varkensvlees en salade. Kosten slechts € 16,50 per persoon.
Buffet 3
Thaise kippensoep, Tom ga kai, Thaise gebakken rijst en noedels, Thaise omelet, gemarineerde Kipvleugeltjes in rode saus en vier hoofd gerechten met kip, varkensvlees, biefstuk of garnalen en salade en fruit. Dit alles voor maar € 19,50 per persoon.
Wij bezorgen deze buffeten vanaf 20 mensen. Graag een (1) week van tevoren reserveren. Mocht u interesse hebben maak dan telefonisch een afspraak met Powngtong om de gerechten en uw wensen door te nemen.
We zijn telefonisch bereikbaar op: 06-42335098 (tussen 12.00 en 16.00 uur).
Contact opnemen

Perfect evening!

Bij Powngtong kunt u voortaan een heerlijk driegangenmenu nemen, inclusief een vrijkaartje voor de bioscoop! In samenwerking met Kinepolis op Willemsoord presenteren we het cine menu. Voor slechts 35 euro per persoon beleeft u een heerlijke avond uit; eerst uit eten en dan een filmpje pakken.
Kaarten voor het Cinema menu zijn verkrijgbaar bij Powngtong. Vergeet niet vooraf te reserveren voor het eten, zodat we weten dat we u kunnen verwachten!
Perfect evening Kinepolis Powngtong